Top

LED VIBRERENDE DERMAROLLER - Groen 1.5MM

53% Korting
  • LED VIBRERENDE DERMAROLLER - Groen 1.5MM
€ 150,00
69,95
per stuk

Derma Micro Roller 540 naalden RVS met Groene LED-licht (Photon Therapy) + Vibratie Therapie incl. 2 Batterijen 
 

De Derma Micro Roller maakt uw huid strakker, gladder en geeft een prachtige matte teint.


NIEUW: Derma Micro Roller met Vibrerende LED licht therapie

In navolging van de LED Skin roller is er sinds nu ook exclusief verkrijgbaar bij www.dermamicroroller.nl de Vibrerende LED skin roller !! Naast de LED licht therapie stimuleert de vibratie van de roller uw huid nog meer tijdens het rollen. Dit heeft als gevolg dat uw huid nog sneller kan herstellen en meer collageen kan aanmaken na de rollerbehandeling ! Een revolutionaire nieuwe techniek !!

Effectief bij
: Huidverslapping, Rimpels, Littekens, Striae en Cellulitis. 560 nm groen licht het groene licht helpt de huid zich meer te kunnen relaxen en zich rustiger te kunnen herstellen..

De kleine naaldjes stimuleren uw eigen aanmaak van collageen en elastine. Collageen en elastine zijn in uw huid verantwoordelijk voor stevigheid en elasticiteit. Lijntjes en rimpels ontstaan door een tekort aan elastine en collageen. De Derma Micro Roller zorgt voor een verhoogde productie van deze stoffen en daarom ziet u al na 1 week dat de lijntjes en rimpels vervagen. De naaldjes creëren duizenden micro kanaaltjes tot in de diepere huidlagen. Hierdoor is de effectieve opname van werkzame stoffen uit crèmes e.d. 100x groter dan bij normaal gebruik. Alle crèmes beginnen nu pas goed te werken. Je voelt gewoon hoe de werkstoffen worden opgenomen. Je voelt het en je ziet het.
 

Inclusief:
- 2 batterijen

Snelheid trilling:
- 1 snelheidProduct is niet meer leverbaar