Top

De webwinkel is momenteel niet bereikbaar

Dermagist Dermacrème 100 gram (3 Stuks)

42% Korting
  • Dermagist Dermacrème 100 gram (3 Stuks)
  • Dermagist Dermacrème 100 gram (3 Stuks)
  • Dermagist Dermacrème 100 gram (3 Stuks)
  • Dermagist Dermacrème 100 gram (3 Stuks)
€ 80,85
47,00
per 3 stuks

3 x Dermacrème 100ml - Speciaal ontwikkeld voor het gebruik met een Derma Microroller !


Dermagist.NL heeft een nieuwe crème laten ontwikkelen die speciaal voor het gebruik met een Derma Microroller uitermate geschikt is. Dermacrème van Dermagist.NL is een verfrissende en verzachtende crème.


Deze Dermacrème is een stuk 'zachter' van structuur dan de Infadolan crème en daardoor makkelijker in te smeren op de behandelde huid. De Dermacrème is erg verzachtend voor de gevoelige huid. Uw huid neemt de crème sneller op waardoor de huid zich ook sneller kan herstellen.


 

Wat zit er in Dermacrème ?


Ingredienten: Aqua, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Paraffinum Liquidum, Propylene  Glycol, Cetyl Palmitate, Dimethicone, Laureth-9, Ceteareth-12, Ceteareth-20, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis Extract, Ginkgo Biloba Extract, Panax Ginseng Extract, Allantoine, Mentha Piperita Oil, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Alcohol, Limonene, Linalool.

Gebruiksaanwijzing: ’s-ochtends en ’s-avonds op de huid aanbrengen. Test voorafgaand aanmregelmatig gebruik door het aanbrengen op de binnenkant van de onderarm. Stop het gebruik bij een allergische reactie.Uitsluitend voor uitwendig gebruik. Buiten het bereik van kleine kinderen bewaren. Koel en donker bewaren.

Probeer de Dermacrème nu zelf ..


Verwachte levertijd: 2 werkdagen