Top

Testimonial Voorbeeld

VOORBEELD 1:

 

Ik ben Miranda Boskoop en heb onlangs bij www.dermamicroller.nl een Dermapakket met daarin de Derma Micro Roller + Dermagist Dermacrème aangeschaft omdat ik al een tijdje na mijn zwangerschap last had van striae.

Na nu 3 weken de roller 2x per week gebruikt te hebben begin ik echt te merken dat de straie minder is geworden en mijn huid zich zichtbaar aan het herstellen is. Dus ik raad iedereen met ditzelfde probleem echt deze set (de crème heb je wel nodig om de huid na het rollen in te smeren en om de prikkeling van het rollen te verzachten) echt aan te schaffen om te ervaren wat ik bedoel !

De set hebben ze nu nog in de aanbieding voor 37,00.. www.dermamicroroller.nl


VOORBEELD 2:


KOOS1972: Beste vrienden, jullie weten dat ik al van jongs af aan last van acné heb gehad. Nu, jaren later, en veel poedertjes en zalfjes later besloot ik een derma micro roller aan te schaffen bij www.dermamicroroller.nl Deze webshop had een leuke aanbieding in combinatie met dermacreme. na met iDeal betaald te hebben ontving ik mijn bestelling de volgende dag al in huis! uiteraard direct geprobeerd.. :-) Ik gebruik deze roller nu al ruim 2 maanden inmiddels , natuurlijk is mijn acne probleem niet helemaal verdwenen maar het is wel zichtbaar verminderd, iets waar ik al zeer blij en tevreden mee ben !! Omdat ik weet dat meer mensen last hebben van hetzelfde probleem als ik heb/had, heb ik daarom even een link naar de webshop geplaatst : http://www.dermamicroroller.nl je kunt ook op onderstaande banner klikken dan kom je ook op die webshop: